DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

2020 Apple Müzik Ödülleri Kazananları Açıklandı

19.11.2020
A+
A-

Apple’ın geçtiğimiz yıllarda Spotify’a rakip olarak hizmete sunduğu çevrimiçi müzik servisi Apple Music, yayınlandığı günden bu yana epey popüler hale geldi ve Apple, müzik servisinde şarkıları yer alan sanatçıları beş farklı kategoride ödüllendirmek için geçtiğimiz yıl itibarıyla “Apple Music Awards”ı (Apple Müzik Ödülleri) başlatmıştı.

Yılda bir kez düzenlenen Apple Music Ödülleri’nin geçtiğimiz yıl Steve Jobs sahnesinde gerçekleştirilen ödül töreninin yıldızı, son yılların müzik sektöründeki yükselen yıldızı Billie Eilish olmuştu. Bu yılki Apple Müzik Ödülleri’nde ise Yılın Küresel Sanatçısı ödülü Lil Baby’e gitti.

Apple Music

2020 Apple Müzik Ödülleri kazananlar

Yılın Küresel Sanatçısı: Lil Baby Yılın “Nefes Kesici” Sanatçısı: Megan Thee Stallion Yılı Söz Yazarı: Taylor Swift Yılın En İyi Şarkısı: Roddy Ricch – The Box Yılın En İyi Albümü: Roddy Ricch – Please Excuse Me for Being Antisocial

Apple Müzik Ödülleri, Apple Music kullanıcıları için basit bir açıklamadan fazlasını getirecek. Apple, 14 Aralık’tan itibaren Apple Music, Apple Music TV ve Apple TV uygulamalarında bir hafta boyunca Apple Müzik Ödüllerini kutlamak için canlı performanslar, hayran etkinlikleri, röportajlar ve daha pek çok içerik yayınlayacak. 

Apple Müzik Ödülleri’nde kazananlar, editöryel seçimler ile istatistikler arasında bir denge oluşturularak belirleniyor. Özellikle en iyi şarkı ve en iyi albüm ödülleri, ağırlıklı olarak Apple Music abonelerinin yıl boyunca en fazla hangi şarkı ve albüme daha fazla ilgi gösterdiğine dayanıyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.