DOLAR 32,2904
EURO 34,7413
ALTIN 2.396,24
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

2019 Maserati Levante GTS tanıtıldı!

13.07.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Maserati sportif SUV modeli için son derece iddialı bir model tanıtmıştı. Levante Trofeo olarak adlandırılan bu model, Ferrari tarafından üretilen 598 beygir gücündeki bir motor ile adeta bir canavar gibi.

Bu defa 25. yaşını kutlayan Goodwood Hız Festivali’nin açılış gününde karşımıza çıkan Maserati, yeni bir Levante modelini görücüye çıkarttı. Trofeo modelinin bir seviye altı diyebileceğimiz 2019 Maserati Levante GTS, yine de bir süper otomobil performans değerlerine sahip.

Detaylara baktığımızda Quattroprte GTS modeliyle aynı 3.8 litrelik V8 motora sahip olan Levante GTS, 550 beygir güç ve 730 Nm torka sahip. Sıfırdan yüze ise 4.2 saniyede çıkabiliyor. Maksimum hız ise 292 km/s olarak açıklandı.

Trefeo modeliyle bu değerleri kıyasladığımızda ise; Levante GTS’in 48 beygir daha az olmasına karşın aynı tork değerine sahip olduğunu görüyoruz. Sıfırdan yüze ise Trefeo modeli 3.9 saniyede çıkarken maksimum 300 km/s hıza ulaşabiliyor.

Genel olarak aynı tasarıma sahip olan 2019 Maserati Levante GTS, oldukça sportif ve son derece kaliteli gözüküyor. İçeriye baktığımızda her nokta deri döşemelerin kullanıldığı dikkatlerden kaçmazken yenilenen 14 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi ve spor pedal seti aracın kalitesini artıyor.

Bilgi eğlence sistemini de yenileyen Maserati, bu yeni sistemi Ghibli ve Quattroporte modellerinde de kullanacak. Modelin satış tarihi ve fiyatları ise şu aşamada açıklanmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.