DOLAR 32,2774
EURO 34,6528
ALTIN 2.413,24
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

2019 Honda Civic Sedan huzurlarınızda!

13.08.2018
A+
A-
İşte 2019 Ford Mustang Monster Energy NASCAR!

NASCAR yarışlarında bu yıl 2019 Ford Mustang Monster Energy NASCAR rüzgarı esecek gibi gözüküyor. Şimdiye kadar NASCAR yarış serilerinde kullanılan Ford Fusion yerini bu şahesere bırakıyor.

Oldukça beğenilen 10. nesil Civic serisi üzerine inşa edilen ve müşterilere model hakkında en sevdikleri detayları daha fazla sunacak olan yenilenmiş 2019 Honda Civic Sedan ve Coupe güncellenen stili ile tanıtıldı.

Araçta agresif ve sportif tasarımın güçlendirilmiş şekilde korunduğu gözlerden kaçmıyor. Stil anlamında da araçta çeşitli çalışmalar yapılmış. Yeni aracın ön kısmında yeni siyah boyanmış tasarım ilk bakışta göze çarpıyor. Yeniden tasarlanan tamponda ızgara da artık daha aşağıda. Tam genişlikte ön ayırıcı, krom yan aksanlar ve hem halojen hem de LED formdaki farlar da yeni tasarım detayları arasında.

Sedan arkasında da yine alçaltılan tamponda krom aksanlar bulunuyor. 4 ve 2 kapılı araçlarda yeni tekerlek tasarımına geçilmiş. Touring paketi daha büyük, eski 17 inç tasarımın yerine 18 inç jantlarla geliyor.

Teknoloji tarafında başta da değimiz gibi Honda Sensing artık standart. Bu da kullanıcıya çarpışma uyarıları, çarpışma azaltma frenlemesi, şeritten çıkış uyarıları, şerit takip asistanı ve uyarlanabilir seyir kontrolü özellikleri kazandıracak.

Ferrari sattığı her araçtan ne kadar kazanıyor?

Yapılan araştırmaya göre, Ferrari sattığı her bir araçtan servet elde ettiği gözler önüne serildi. İşte, Ferrari’nin sattığı bir araçtan elde ettiği dudak uçuklatan kazancı!

Yeni sunulan bir paket ise Civic Sport olarak karşımıza çıkıyor. Daha keskin stilli olan bu seçenek sınırlı bütçeye sahip kullanıcılar için düşünülmüş. Bu modelde piyano siyahı ön ve yan aksanlar bulunuyor. Sedan ise krom poligonal egzoz sonlandırıcı ve farklı spoyler ile şık gözüküyor.  7inç Display Audio bilgi eğlence sistemi de standartken Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip. Araç, 1.5 litre VTEC ve 2.0 litre VTEC motorlar için hem CVT hem de 6 ileri manuel vites seçenekleri ile sunulacak.

2019 Honda Civic Sedan fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz detaylandırılmıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.