DOLAR 32,5704
EURO 34,9776
ALTIN 2.421,86
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

2018 MacBook Pro modelleri mi geliyor?

26.05.2018
A+
A-

WWDC 2018 etkinliğine sayılı sayılı günler kala, Touch Bar özelliksiz 13 inç Apple MacBook Pro modelinin teslimat tarihlerinin ABD Apple Store sayfasında 6 Haziran olarak gösterilmesi heyecan yaratmış durumda.

Diğer taraftan Touch Bar ve Touch ID özellikli 13 inç MacBook Pro ve 15 inç MacBok Pro modelleri hala 1 günde teslim edilebilir şekilde gözüküyor. Bu göstergeler, en azından 13 inç MacBook Pro modelinin WWDC sırasında bir revizyon geçirebileceği yönünde yorumlanıyor. Tabii ki aynı beklentiyi diğer modeller için de sıcak tutabiliriz.

Son dönemde, MacBook dizüstü bilgisayarların cihazlarda yer alan ikinci nesil kelebek tipi mekanizmaya sahip klavye ile ilgili yaşanan sorunlarla gündemde olduğunu da unutmamak gerek. Geleneksel makas tipi mekanizma ile karşılaştırıldığında 4 kat daha stabil olduğu belirtilen bu tuşların daha fazla konfor ve duyarlılığa sahip olduğunun altı çiziliyordu. Yeni sunulacak modellerde bu kusurlu klavyenin kesin olarak değiştirileceğinden emin olabiliriz.

Ek olarak, dizüstüler için yeni 6 çekirdekli Intel Core i9 işlemci seçenekleri de sunulabilir. Özellikle de Apple, en güçlü Core i9 işlemci seçeneğini 15 inç MacBook Pro modelinde sunmayı tercih edecektir diye tahmin ediyoruz.

Şu sıralar almamanız gereken 10 Apple ürünü!

Satın almayı planladığınız ve indirimli fiyatlar ile sizi cezbeden Apple ürünleri var ama karar veremiyor musunuz? İşte, almadan önce iki kere düşünmeniz gereken 10 Apple ürünü için derlediğimiz liste.

Bakalım Apple, WWDC 2018 etkinliği için geliştiricilere ve bizlere ne sürprizler saklıyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.