DOLAR 32,4532
EURO 34,7313
ALTIN 2.441,41
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

2017’nin en çarpıcı magazin olayları

24.12.2017
A+
A-

Gündemi haftalarca meşgul eden Murat Başoğlu skandalı

90’lı yılların ünlü sunucusu Murat Başoğlu’nun yeğeni Burcu Başoğlu’yla, Bodrum’da bir teknede çekilmiş fotoğrafları ve ardından yaşananlar, hem toplumda büyük infial yarattı hem de magazin dünyasında haftalarca gündemde kaldı. Eşi Hande Bermek’in, ortaya dökülen karelere rağmen yaptığı “İnanmıyorum” ve hemen ardından gelen “Bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum” gibi açıklamaları büyük tepki çekti. Murat ve Burcu Başoğlu, açılan kamu davasında altı ayla bir yıl arasında hapis cezasıyla yargılanıyor.

2017nin en çarpıcı magazin olayları
Türkiye’yi şoke eden cinayet; Vatan Şaşmaz

Yine 90’lı yıllarda şöhreti yakalamış bir sunucu olan Vatan Şaşmaz, otel odasında silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyen, 80’lerin ünlü mankenlerinden Filiz Aker’di. Aker’in aynı silahla kendi hayatına da son vermesi, olayın hem dramatik hem de esrarlı yönünü katladı. Bu cinayet arkasında birçok bilinmeyen ve komplo teorileri bıraktı.

2017nin en çarpıcı magazin olayları
Yılın aşkı: Adriana Lima-Metin Hara

2017’nin en şaşırtıcı aşk haberiydi. Kişisel gelişim danışmanı ve yazar Metin Hara, kitaplarını Hollywood yıldızlarına tanıtmak istiyordu. Brezilyalı manken Adriana Lima o kitabı okudu, etkilenip Hara’ya mesaj yollayınca tanıştılar. Bu tanışıklık kısa zamanda aşka dönüştü. İkilinin ilişki yaşadığı, önce havaalanında öpüştükleri kareyle, akabinde de Bodrum’daki tekne tatili fotoğraflarıyla ortaya çıktı. Uzun süre ‘reklam’ olduğu iddia edilen bu birliktelik, çeşitli ‘ayrıldılar-barıştılar’ haberleri eşliğinde devam etti. Sonuçta kimse bu aşkın bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedi.

JÜRİ
Selim Akçin – Hürriyet Kelebek Yayın Yönetmeni
Cengiz Semercioğlu – Hürriyet Kelebek yazarı
Onur Baştürk – Hürriyet Kelebek yazarı
Ömür Gedik – Hürriyet Kelebek yazarı
Melike Karakartal – Hürriyet Kelebek yazarı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.