DOLAR 32,4643
EURO 34,6970
ALTIN 2.435,69
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

2017’de parlayanlar

23.12.2017
A+
A-

En büyük aşk
Hilal ile Leon (Vatanım Sensin – Kanal D)
Miray Daner ve Boran Kuzum sadece kendi yaşıtlarının değil, nesiller üstü bir kitlenin aşk bebekleri. Onlarınki lay lay lomu son derece kısık, epik, lirik, yaşlarına göre boy boy büyük bir sevgi. ‘Vatanım Sensin’in ruhuna da çok uyan, umut, korku, heyecan ve çaresizlikle dolu.

2017’de parlayanlar

En seksi çift
Can Manay ve Duru (Fi/Çi – Puhu TV)
Kadınların efendi erkekler yerine kötü çocukları seçmesi, hatta sosyopatlara meyletmesi, kız çocuklarının baba meselesiyle büyümesi, karşımıza bu psikopat çekicilikteki çifti çıkardı. Can Manay (Ozan Güven) ve Duru (Serenay Sarıkaya), dizi tarihimizin en ateşli ilişkisini yaşıyor.

2017’de parlayanlar

En cadı
Fazilet (Fazilet Hanım ve Kızları – Star TV)
Yarım hayallerini kızlarıyla tamamlamaya yırtınan annelerin şampiyonu. Sosyal tırmanıcılığın kraliçesi. Kenar mahalle dilberliğinin şahı. “Herkes para peşinde, Fazilet istemiş çok mu?” Nazan Kesal’ın canlandırdığı Fazilet, cadılığın, şirretliğin kitabını yazıyor. Açık ara en renkli karakter.

2017’de parlayanlar

En hisli kötü adam
Vartolu Saadettin (Çukur – Show TV)
O ünlü Mihriban sahnesini YouTube’da üst üste bir daha seyreden 2 milyon kişiden biriyseniz, olayın zaten farkındasınız. Erkan Kolçak Köstendil’in Vartolu Saadettin’i, ekranın en içli anti kahramanlarından birine dönüştü. Vartolu’nun gözlerinde yaralı ruhunun izlerini göreceğiz.

2017’de parlayanlar

En gaddar
Esma (İstanbullu Gelin – Star TV)
Dizi, koskoca bir yılı ömrümüzü çürüten Esma Sultan’ın bir gram esnemeyen inadıyla geçirdi. Yer Gök Aşk’ın Hamiyet’iyle yarışır Esma’nın zalimliği. O, Süreyya’ya eziyet ettikçe ekran başında zavallı gelinler geriliyor. Kanayan yaramız kayınvalide travmaları zirve yapıyor.

2017’de parlayanlar

En fenomen
Merve (Ufak Tefek Cinayetler – Star TV)
Merve tam bir baş belası ama Aslıhan Gürbüz’ün o bin türlü tilki gezinen bal rengi gözleri her seferinde bizi kandırıyor. Her numarasının önünde eğilmek, Kraliçe Merve’nin askeri olmak istiyoruz. Bu ve önümüzdeki yıl, kötülük dolu bir kadını bu kadar popüler yapabilen Gürbüz’ün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.