DOLAR 32,4465
EURO 34,4931
ALTIN 2.470,12
BIST 9.555,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

2017 yılına damga vuran telefonlar!

31.12.2017
A+
A-

2017 yılının en iyi telefonları listemize amiral gemisi modeller ile başlıyoruz. Büyük markalar bu yıl birbirinden dikkat çekici modelleri pazara sundu. İşte 2017 yılının en iyileri.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung’un Galaxy Note serisinin en yeni modeli Galaxy Note 8, yenilenmiş tasarımı, 6 GB RAM desteği, Samsung için bir ilk olan çift arka kameralı donanımı ve S-Pen ile yılın en iyilerinden biri oldu.

Galaxy Note 8 inceleme videosu yayında!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 inceleme videosuyla karşınızdayız. Galaxy Note 8 ile ilgili merak ettiğiniz her şey inceleme videomuzda!

Huawei Mate 10 Pro

2017 yılına P10 modeli ile iddialı bir giriş yapan Huawei, yılın ikinci yarısında büyük bombayı patlattı. Yapay zekalı ilk mobil işlemci olan Kirin 970, son derece şık tasarım, muhteşem performans sunan çift arka kamera ve uzun pil ömrü, Mate 10 Pro’yu yılın en iyileri arasına soktu.

Huawei Mate 10 Pro inceleme

Merakla beklenen Huawei Mate 10 Pro inceleme videosu ile karşınızdayız. Mate serisini en şık ve güçlü modeli hakkında merak edilenleri bu videoda

LG V30

LG, 2017 yılına 1 yıllık işlemci ile ürettiği LG G6 modeli ile girip yılın ilk kısmında tepki çekmişti ancak LG V30 modeli ile durumu biraz toparladı. Snapdragon 835 işlemcisi ile üretilen telefon, şık tasarımı ve son derece iddialı video çekim yetenekleri ile dikkat çekiyor.

LG V30 ön inceleme

LG V30 ön inceleme videomuzda, IFA 2017’de tanıtılan üst düzey akıllı telefonun detaylarına yakından bakıyoruz. Dilerseniz ilk olarak LG V30 özelliklerini hatırlayalım.

iPhone X – iPhone 8 Plus

iPhone’un akıllı telefon dünyasındaki 10. yılına özel bir model bekleniyordu. Nitekim beklentiler havada kalmadı ve iPhone X tanıtıldı. Yıllardır alışılmış tasarımdan tamamen farklı olan iPhone X, şık tasarımı ve güçlü donanımı ile dikkat çekerken, fiziksel home butonunun olmayışı ve tamamen güven vermeyen FaceID ile tartışmalara da yol açtı. Klasik iPhone tasarımı arayanların tercihi ise iPhone 8 Plus oldu.

iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?
iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?

iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.

Google Pixel 2 – Pixel 2 XL

Geçtiğimiz yıl pazara sunulan Pixel modelleri tasarımı ile biraz eleştiri almıştı. 2017 yılında çıkan Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri ise modernize edilmiş tasarımı, güçlü donanımı ve inanılmaz kamera performansı ile yılın en iyileri arasına girdi!

Google Pixel 2 XL inceleme! (Video)

Google Pixel 2 XL inceleme videosu ile karşınızdayız. Google’ın kendi ekosistemi olan Android için çıkarttığı en iyi telefon karşınızda!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.