DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

2 dakikada YouTube için hazırım! Herigo Boya BY-VLG1 İçerik üreten tarafta olmak istiyorsanız işte kolay yoldan YouTuber olduran kit Herigo Boya BY-VLG1 …

08.07.2020
A+
A-

Artık birçok insan YouTube üzerinde içerik üretiyor ve yayınlıyor. Ev hanımı, müzisyen, öğrenci veya hayatını YouTube’da paylaşmak isteyen biriyseniz, içerik üretmek artık çok daha kolay.

YouTube için içerik üretirken temelde dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Ses, ışık ve görüntü konusunda ilk aşamadaki dikkatiniz hızlı bir şekilde büyük bir kitleye ulaşmanızı sağlayacak. Daha önce bu konuda herhangi bir deneyiminiz de yoksa bu kit tam size göre.

Herigo Boya BY-VLG1 içerisinde 1 adet Boya BY-MM1 Shotgun mikrofon, bir adet LED ışık, bir adet Tripod ve bir adet de cep telefonu standı bulunuyor. Dördünü birbirine entegre ederek seti rahatlıkla kullanabilirken, ayrı ayrı parçalarla da cihazı kullanabilirsiniz.

Boya BY-VLG1 kiti indirimleri

Boya BY-MM1 Condenser Shotgun Mikrofon: Kompakt ve metal tasarıma sahiptir. Temiz ve net ses kaydı sağlar. Dahili şok emicisi sayesinde ani hareketlerden oluşabilecek ses patlamalarının önüne geçer. 3.5 mm jak girişi mevcuttur. mikrofon girişi bulunan DSLR ve aynasız fotoğraf makinesi video kamera, aksiyon kameraları, bilgisayar, ses kayıt cihazı, akıllı telefon ve tablet gibi bir çok cihaza uyumludur.

Led Işık: 49 adet led ışığa sahiptir. Işık parlaklığı ayarlanabilmektedir. 3 Adet hotshoe girişi mevcuttur. 2 Adet AA pil ile çalışmaktadır.

Tripod: Kompakt yapıya sahiptir. 1/4 standart tripod girişine sahiptir. 1/4 tripod yuvası bulunan tüm ürünler ile uyumludur.

Stand: Cep telefonunuzu rahatlıkla konumlandırabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Üst kısmında bulunan vida ile telefonunuzu rahatlıkla konumlandırabilirsiniz. Alt kısmında 1/4 tripod veya monopod bağlantı yuvası mevcuttur. Üst kısmında ise mikrofon veya ışık takabileceğiniz hotshoe girişi mevcuttur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.