DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

2 Assassin’s Creed modu kısa süreliğine bedava Assassin’s Creed Odyssey ve Origins modu bedava bir şekilde indirilebilir ışık halkası geldi. Peki bu fırsat…

15.05.2020
A+
A-

Assassin’s Creed serisinin hem dağıtımcılığını hem de yapımcılığını üstlenen Ubisoft, bu müjdeyi resmi Twitter hesabından verdi. Fransalı oyun geliştiricisi, Antik Yunan ve Antik Mısır yolculuğunun başladığını ifade etti. Assassin’s Creed Discovery Tour Ancient Egypt ve Ancient Greece modları ücretsiz oldu.

Oyuncuların bu iki oyundan da yararlanmasını isteyen Ubisoft, oyun içi eğitime önem verdi. Bu bağlamda laf konusu oyunlarda bulunan dövüş mekanikleri, buluş turları, tecrübe puanları ve sanki sistemler ön planda çıkacak.

27 Ekim 2017 tarihinde piyasaya sürülen Assassin’s Creed Creed Origins; PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirilmişti. Assassin’s Creed Creed Odyssey ise 5 Ekim 2018’de PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia ve Nintendo Switch için piyasaya sürüldü.

Bu projeyi hayata geçirmek adına bir internet sayfası hazırlayan Ubisoft, oyuncular için sanal turlar hazırladı. Bu fırsatlardan 21 Mayıs 2020 tarihine değin yararlanabilirsiniz. İlgili oyunlara ulaşmak için “buraya” tıklayabilirsiniz.

Bilindiği üzere Ubisoft’un yeni durağı Assassin’s Creed: Valhalla oldu. Kendisinin çıkış tarihi hemen şimdi net değil. Zira bir takım kaynaklar bu oyunun yaz sezonunda çıkacağını söylüyor. Bir Takım kaynaklar ise beklenen tarihin 16 Ekim 2020 olduğunu savunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.