DOLAR 32,3602
EURO 35,0056
ALTIN 2.325,97
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

2.800 TL’ye iPhone SE 2020 aldık! Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ile iPhone 7’mizi verdik ve 2.809 TL’ye bir iPhone …

20.06.2020
A+
A-

Apple, A13 Bionic işlemcisi kullanılan oysa fiyatı bu işlemciyi kullanan iPhone modellerine kadar epeyce uygun olan iPhone SE modelini ülkemizde satışa çıkardı. Biz de bu videoda eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından faydalandık ve eski iPhone 7’mizi sattık.

Dilerseniz lafı daha pozitif uzatmadan sizleri bu video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası

Hepsiburada tarafından bir süredir varolan kampanyada önerge tutarı iki şekilde alınabiliyor. Bunlardan biri armağan çeki, diğeri ise nakit. İlk önce buradaki sayfadan hangi seçeneği uygulamak istediğinizi seçiyorsunuz. Sonraki adımda ise eski telefonunuzun modelini girmeniz gerekiyor. Tüm bunları yaptıktan sonra ürününüzün durumu ile ilgili bazı soruları yanıtlıyorsunuz. En sonda ise iletişim bilgilerini girerek tüm işlemleri tamamlıyorsunuz. Tüm adımların sonunda teklifiniz onaylanıyor ve Hepsiburada size bir kargo numarası veriyor. Verilen bu kargo numarası ile ürününüzü bedava olarak gönderebiliyorsunuz.

Göndermek işlemini tamamladıktan sonra tutar tarafına teslim edilince, yepyeni telefonunuzu satın olmak için harekete geçebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.