DOLAR 32,3561
EURO 34,8758
ALTIN 2.404,53
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

184 TL değer 20 Android oyun bedava oldu! Eve kapandığımız bu günlerde toplam değeri 184 TL olan 20 adet ücretsiz Android oyun bu listede bir …

18.04.2020
A+
A-

Bu 20 kısa süreliğine bedava Android oyun içinden en iyi 5 tanesini sizler için inceledik. Oyunlardan bazılarının indirimi  bugün içinde sona eriyor. İncelediklerimizin dıştan kalan 15 adet oyunu da listemizin sonunda bulabilirsiniz.

Just Cause 4 bedava oldu

Sevilen Just Cause serisinin son oyunu Just Cause 4 bedava oluyor. Oyuna Epic Games üstünde erişebilirsiniz.

Hitman GO

Square Enix iki hafta önce Tomb Raider Go indirimi sonrası acilen aynı mantıkta yapılan bulmaca oyunu Hitman Go için de indirime gitti. Oyunda, Hitman’den tanıdık olduğumuz suikastçi Ajan 47’yi denetim ediyoruz. Verilen görevleri yaptığımız oyunda, önümüze gelen düşmanları yenmek için içten yerden saldırmanız gerekiyor.

Hitman Go, her bölümde daha da zorlaşan bulmacalarla sizi çileden çıkarsa da mantığını kavradıktan sonra başından kalkamayacağınız bir oyun. Satmak fiyatı 42.99 TL olan oyuna bedava olarak sahip olabilirsiniz.  İndirimin 6 gün sonra sona ereceğini de hatırlatalım. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Mystery of Fortune 2

Bugün için indirimi bitecek olan Mystery of Fortune 2, birazcık daha retro game sevenler için geliştirilmiş bir Android oyun. Mystery of Fortune 2‘de önce kendinize bir takım oluşturuyor ve sonradan bu ekiple haritada ilerleyip, görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Dalga dalga gelen düşmanlara karşı uğraş ettiğiniz oyun bu açıdan Star Wars: Galaxy of Heroes sözde diyebiliriz.

Fakat burada oyun turn based şeklinde ilerlemiyor. Daha çok ,MMORPG oyunlar gibi bütün gücünüzle CPU karakterlere karşı başarılı olmaya çalışıyorsunuz. Bugün gece yarısına kadar devamlı indirimle 5.79 TL fiyata sahip oyunu buradan indirerek ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.