DOLAR 32,5650
EURO 34,9596
ALTIN 2.447,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

1500 – 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar

09.06.2018
A+
A-

1500 – 2000 TL akıllı telefon segmenti, kullanıcılara günlük pek çok işi rahatça yapabilecekleri, özellikle son dönemde çıkan akıllı telefonlara baktığımızda hem kamera tarafında hem de işlemci gücü açısından oldukça yetenekli modellerin olduğunu görebiliyoruz.

Listemizin ilk sırasında 1500 TL fiyat segmentinde Huawei P Smart modeli yer alıyor. Daha önce incelediğimiz bu model, Huawei P20 Lite ve Mate 10 Lite’da kullanılan Kirin 659 işlemcisi, güçlü donanımı ve başarılı kamera özellikleriyle dikkat çekiyor.

Huawei P Smart inceleme

Kısa bir süre önce kutusundan çıkarttığımız Huawei P Smart modelini sizler için detaylı bir şekilde yorumladık. Huawei P Smart inceleme videosu ile karşınızdayız.

Samsung Galaxy J7 Prime 2 ve Galaxy J7 Pro modelleri de orta segmentte oldukça iddialı. Özellikle düşük diyafram değerleri ve yüksek batarya değerleriyle beraber kullanıcılara iyi bir deneyim sunuyor. Özellikle J7 Pro‘daki AMOLED ekran da ayrı bir caziplik katıyor.

Yüksek batarya ömrü demişken 1500 TL segmentinde Lenovo P2 modelini de unutmamak gerekiyor. Hala güncel işlemcisi Snapdragon 625 ile beraber 5100 mAh‘lik bataryasıyla beraber, 1500 – 2000 TL akıllı telefon segmentinde yüksek pil ömrü isteyen kullanıcılar için oldukça mantıklı bir model.

Lenovo P2 inceleme

Lenovo P2 inceleme videosu ile karşınızdayız. Sahip olduğu 5100 mAh kapasiteli batarya ve şık tasarımı ile dikkat çeken telefonun merak edilen yönlerini sizler için anlatıyoruz! Lenovo P2 özellikleri Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alan Lenovo P2, ülkemizde 4 GB RAM ile satışa sunuluyor.32 GB dahili depolama ve microSD kart desteğine sahip olan ürün, grafik gücünü ise Adreno 506 grafik biriminden alıyor. …

Her ne kadar 2200 TL bandında bulunabiliyor olsa da indirimlerle beraber 1800 TL seviyesinde bulunabilen Huawei Mate 10 Lite, listenin en güçlü modellerinden biri. Geniş ekranı, büyük bataryası, çift kamerası ve 4 GB RAM – 64 GB dahili hafıza ile fiyatına göre iddialı bir model Mate 10 Lite da listemizde.

Huawei Mate 10 Lite inceleme
Huawei Mate 10 Lite inceleme

Huawei Mate 10 Lite inceleme videomuzda; önde arkada iki kamerası, ekran kasa oranı yüksek ekranı ve diğer özellikleriyle dikkat çeken modelin detaylarına yakından bakıyoruz.

Türkiye’ye geldiği gibi Xiaomi Mi 8‘i getirip, kutusundan çıkarttık. Xiaomi Mi 8 çıktı ama uygun fiyatı ve iyi teknik özellikleriyle Xiaomi Mi 6 modelini de unutmamak gerekiyor.

Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! (Mi 8 hediye ediyoruz!)

Yeni fiyat performans canavarı Xiaomi Mi 8 elimizde! Merakla beklenen Xiaomi Mi 8 kutudan çıkıyor! Ayrıca şanslı bir takipçimize Mi 8 hediye ediyoruz. İşte Xiaomi Mi 8 özellikleri ve kutu açılışı!

Xiaomi Mi 6’nın ekranını küçük bulanlar için de 5.5 inçlik Mi Note 3 modeli de listemizde. İşlemcisi Mi 6’ya göre biraz daha mütevazi olsa da 6 GB RAM ve daha büyük ekran avantajı Mi Note 3 için oldukça önemli.

Dilerseniz şimdi sizi 1500 – 2000 TL arası en iyi akıllı telefonlar liste videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler. Peki sizin bu modeller arasında tercihiniz hangisiydi? Görüşlerinizi yorum yapmayı unutmayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.