DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

120 TL’lik efsane oyun ücretsiz oldu!

27.03.2018
A+
A-

İlk oyunun ardından zeki bir karar alan stüdyo, Jackie Estacado’nun macerasını Cell-Shade grafiklerle bezemiş ve oynanışı oldukça geliştirmişti.

Peki, oyunu bu kadar özel yapan nedir? Öncelikle Jackie Estacado bu FPS oyununda asla yalnız değil. Ona eşlik eden karanlık, iki yılanımsı kolla beraber oyun mekaniklerini şekillendiriyor. FPS mekaniklerinin yanı sıra, bu yılan kolları da kullanarak düşmanlarımızı alt ediyoruz.

Darkness 2 ücretsiz indir!

Tek yapmanız gereken buradan Humble Bundle Store’a ulaşmak. Siteyi açar açmaz karşınıza Darknes 2’nin (Humble Bundle fiyatı 120 TL) ücretsiz olduğuna dair bir bölüm çıkacak. Buraya girin ve sağ taraftan oyunu ücretsiz olarak edinin.

Ardından vermiş olduğunuz e-posta adresine yapımın Steam kodu gelecek. Ücretsiz oyununuzu keyifle oynayabilirsiniz.

:: Oyunu daha önce denemiş miydiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.