DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

11 Nisan’da Facebook boykotu düzenlenecek!

09.04.2018
A+
A-

Yaşanan skandalla birlikte 87 milyon kullanıcının bilgilerinin izinsiz olarak paylaşıldığının ortaya çıkmasıyla birlikte, bazı kullanıcılar (Buna ben de dahilim.) Facebook hesaplarını kapatarak tepki verdi. Bazıları ise günlük hayatlarına son derece entegre olması sebebiyle hala hesaplarını kullanmaya devam ediyor. Fakat bu tepki göstermek istemedikleri anlamına gelmiyor.

11 Nisan tarihinde düzenlenecek duruşmada ifade vermesi beklenen Mark Zuckerberg’ü o tarihte bir de başka sürpriz bekliyor. Zira Operation Faceblock hareketi o gün gerçekleştirilecek ve 24 saat boyunca Facebook, Facebook Messenger ve Instagram hesaplarının bloke edilmesini temsil ediyor olacak.

Yani siz de sosyal medya devine tepkinizi bir nebze de olsa göstermek istiyorsanız, Faceblock Operasyonu adındaki bu harekete katılabilir ve 11 Nisan tarihinde tüm Facebook ile ilintili sosyal medya hesaplarınızı geçici bir süreyle dondurabilirsiniz.

:: Operation Faceblock hareketine katılmayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.