DOLAR 32,5244
EURO 34,8507
ALTIN 2.485,62
BIST 9.553,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

108 MP kamera ile çekilen fotoğraflar yayınlandı

23.09.2019
A+
A-

Xiaomi, Weibo’da yaptığı paylaşımda “100MP dönemi” açıklaması ile dikkatleri üzerine çekti. 12032 x 9024 piksel çözünürlüğünde fotoğraflar çeken bu sensör ortaya nasıl işler çıkarıyor? Bu sorunun cevabını hemen yukarıdaki fotoğraflarda bulabilirsiniz.

Detayların net bir şekilde görüldüğü fotoğraflara dikkatlice bakıldığında aydınlatmanın fazla olduğu görülüyor. Bu da fotoğrafların gerçek koşullarda çekilmediğini doğruluyor. Kısa süre içinde gerçek koşullara ait fotoğrafların da yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi Mi Mix Alpha tasarımı ile çığır açacak!

Xiaomi’nin 24 Eylül tarihindeki etkinlikte tanıtacağı Mi Mix 4 veya yeni adıyla Mi Mix Alpha hakkında daha fazla bilgi paylaşıldı. Xiaomi Mi Mix Alpha tasarımı ile çığır açacak.

Xiaomi, Mi 9 Pro 5G ve Mi Mix Alpha akıllı telefonlarını 24 Eylül günü tanıtacak. Mi 9 Pro 5G modelinde 48 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya telefoto lens ve ultra geniş açılı sensör eşlik edecek. Mi Mix Alpha‘da ise 108 Megapiksel ana kamera beklentisi var. Tabii bu kamera yalnızca bu modelde kullanılmayacak. Xiaomi ilerleyen zamanda bu sensörü akıllı telefonlarına entegre edecek.

Peki siz 108 Megapiksel kameralı bir akıllı telefon satın almayı tercih eder misiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.