DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

104 Yaşında Kovid-19’u Yendi

25.09.2020
A+
A-

Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgınına yakalanan 104 yaşındaki Beyaz Kaplan, Adıyaman Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Akciğerleri kaplayan enfeksiyondan dolayı nefes almakta zorlanan Beyaz Kaplan, korona servisinde 19 gün boyunca tedavi edildi. Tedavisinin son üç gününe gelindiğinde oksijen tüpü desteği almadı. Son testinin negatif çıkması üzerine 104 yaşındaki Beyaz Kaplan taburcu edildi.

Konuşmakta zorlanan Beyaz Kaplan, ‘Doktor bize çok iyi, çok güzel baktılar. Üç hafta ben burada çile çektim’ ifadelerini kullandı.

‘BİZLER İÇİN DE BİR MORAL VE MOTİVASYON KAYNAĞI OLDU’

İç Hastalıkları Uzmanı Süleyman Arslan, 104 yaşındaki bir hastanın sağlığına kavuşmasının kendileri için moral olduğunu belirterek, ‘Bu gün 104 yaşında Beyaz Kaplan isimli hastamızı Covid-19 tedavisi sonrası taburcu ettik. Hasta yaklaşık 19 gündür hastanemizde yatarak tedavi görmekteydi. İlk hafta akciğer tomografisi, kovid enfeksiyonu lehineyken bu yönde tedavi aldı. İlerleyen günlerde solunum sıkıntısı olan hasta bu yönde tedavisine devam etti. Son 3 gün ise oksijen desteği olmayan, ateşi olmayan, nabzı ve tansiyonu düzelen hastanın genel durumunun düzelmesi üzerine bugün taburcu ettik. İleri yaşta bir hastanın Kovid-19 enfeksiyonundan sonra taburcu olması bizler için de bir moral ve motivasyon kaynağı oldu’ diye konuştu.

İLİşKİLİ HABERLER Dünya Genelinde Koronavirüs Vaka Sayısı 31 Milyonu Aştı

Dünya Genelinde Koronavirüs Vaka Sayısı 31 Milyonu Aştı

İlkay Gündoğan Koronavirüse Yakalandı!

İlkay Gündoğan Koronavirüse Yakalandı!

Vedat Muriç Koronavirüse Yakalandı!

Vedat Muriç Koronavirüse Yakalandı!

Koronavirüs İlacı Favicovir Dünyaya İhraç Edilecek

Koronavirüs İlacı Favicovir Dünyaya İhraç Edilecek

İLİşKİLİ GALERİLER Bakan Koca'dan İzmir'e Koronavirüs Uyarısı!

Bakan Koca’dan İzmir’e Koronavirüs Uyarısı!

Mithat Can Özer, Sevgilisi Korona Olmasına Rağmen Kuralları Hiçe Saydı

Mithat Can Özer, Sevgilisi Korona Olmasına Rağmen Kuralları Hiçe Saydı

Daria Kyryliuk Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı

Daria Kyryliuk Koronavirüse Yakalandığını Açıkladı

Mithat Can Özer Koronavirüs Kurallarına Uymadı

Mithat Can Özer Koronavirüs Kurallarına Uymadı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.