DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

100 yıl önceki resim, Fenerbahçe Stadı’nda dalgalandı

23.04.2020
A+
A-

23 Nisan Ulusal Hakimiyet ve Çocuk Bayramı’nı kulüpler kutlamaya devam ediyor. Fenerbahçe Kulübü, her yıl 23 Nisan’da çocuklar için gerçekleştirdiği etkinliği bu yıl korona virüs dolayısıyla yapamadı. Ülker Stadı’nda süslemeler yapan ve bayraklar asan Fenerbahçe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1. Meclis’in önünde çekilen fotoğrafını dev boyutlarda stada astı. 23 Nisan Milli Hakimiyet ve Çocuk Bayramı’nı resmi sitesinden kutlayan Fenerbahçe, şu ifadelere yer verdi:

“Kulübümüz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Milli Hakimiyet ve Çocuk Bayramının 100. sene dönümünü, fazla özel ve anlamlı bir şekilde kutladı.

Atatürk’ün Türkiye Büyük Insanlar Meclisi önündeyken çekilmiş fotoğrafının, 95 metre genişliğe, 35 metre yüksekliğe sahip, 520 kg ağırlığındaki pankartı; Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Maraton Tribünü’ne asıldı. Bu özel resim bugüne kadar stadımıza asılan en büyük pankart olarak da kayıtlara geçti. Üretim ve dikimi 48 saat, basımı 24 saat süren; 6 şahsiyet dağa tırmanan ekibin yardımıyla 8 saatlik bir çalışmanın arkasında stadımıza asılan pankartın önünde, Başkanımız Ali Koç ve Fenerbahçe Koleji öğrencileri Can Yığman ve Zeynep Canpolat’ın yer aldığı, 23 Nisan Ulusal Bağımsızlık ve Çocuk Bayramı video çekimi yapıldı.”

Ali Koç: “Kalpleri bizimle olan milyonlar yanımızda”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için konuşan Zeynep Canpolat, “Ey Büyük Atatürk! Bugün 23 Nisan! Bizler, bugünün çocukları, yarının geleceğe yön verecek büyükleriyiz. Senin ışığında, geleceğe umutla bakar gözlerimiz” ifadelerini kullanırken, Can Yığman da “Bizlere armağan ettiğin dünyada eşi olmayan bayramımızı ve Meclisimizin açılışının 100. yılını kutlamak için, Fenerbahçemizin ve ülkemizin geleceği olarak buradayız” dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise yaptığı konuşmada “Bugün, stadımıza bayramımızı anmak için geldik. Ve kalpleri bizimle olan milyonlar var yanımızda! Ne büyük iftihar, nasıl bir kibir. Bu resim; Atamızın önderliğinde, egemen Türk devletinin esas taşı, milli egemenliğimizin simgesi olan meclisimizin açıldığı gün. Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşaması ve çocuklarımıza benzersiz bir gelecek ayrılmak için yaptı her şeyi. Minnettarız, bizim için, ülkemiz için yaptıklarına. Atam! Bizlere bıraktığın güzel ülkemizin geleceği, parlak yüzümüz olan çocuklarımıza; çocuklarımız bize itimat” ifadelerini kullandı. Çekilen videoda 8 farklı ülke ve 61 farklı şehirden Fenerbahçe Kulübü’ne ulaştırılan 3338 adet 23 Nisan videosunun da kolajı yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.