DOLAR 32,5496
EURO 34,8904
ALTIN 2.432,22
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti Gündemi kaçırmayın! Bu Salı için bilmeniz gereken en önemli teknoloji haberleri burada!

01.04.2020
A+
A-

Konsol üreticileri arasındaki rekabet giderek artıyor. Hem Microsoft hem de Sony yeni konsollarını yıl sonuna yetiştirmeye çalışıyor. Danimarka merkezli bir alışveriş sitesi Sony PS5 fiyatı ve çıkış tarihini sızdırdı.

Bekleyiş sürüyor: iPhone 9 kılıfı ortaya çıktı

Birçok kullanıcının merak ile beklediği yeni iPhone modeli ile ilgili corona virüsü sebebiyle bazı aksaklıklar yaşanacağı iddia edilmişti. Best Buy alışveriş sitesinde iPhone 9 kılıfı ortaya çıktı. Envantere eklenen kılıfın fotoğrafı sızdırıldı.

iPhone ekranı üreten Samsung Display kararını verdi

iPhone, iPad ve Mac için çok sayıda bileşen üreten Apple tedarikçisi Samsung Display, Salı günü yaptığı açıklamada Güney Kore ve Çin’de tüm LCD panel üretimini bu yıl sonuna kadar durdurmaya karar verdiğini duyurdu.

Telegram 6.0 güncellemesi yayınlandı! İşte yenilikler

Telegram, WhatsApp’tan sonra en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri. Ancak, bu popüler mesajlaşma uygulaması, şimdilerde Facebook’a ait olan WhatsApp’tan, birçok farklı ve geniş kapsamlı özelliklere sahip. Bu yeni güncellemede Telegram 6.0, diğer önemli noktaların yanı sıra kanal istatistikleri gibi bir dizi yeni özelliğini tanıttı.

Uygun fiyatlı: Honor 8A Prime tanıtıldı

Huawei’nin alt markası olan ve uzun bir süre Türkiye pazarına giriş yapan Honor yeni telefonlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Honor Play 9A ve Honor 30S’in ardından bu kez Honor 8A Prime isimli modelin tanıtımı gerçekleştirildi.

Snapchat’ten hikayeler için yeni bir özellik!

Bildiğimiz gibi, Snapchat‘in ilk olarak 2013′te tanıttığı hikayeler özelliği, kullanıcıların 24 saat sonra kaybolan fotoğraf ve videolar yayınlamasını mümkün kılıyor. Instagram ve Facebook tarafından klonlanan Snapchat’in Hikayeler formatı hala daha çeşitli uygulamalar tarafından kopyalanmaya devam ediyor. Snapchat de özelliğinin orijinalliğini koruyarak farklı bir girişim için kolları sıvadı. 

WhatsApp Beta’da yenilikler devam ediyor

Facebook’a ait WhatsApp, kullanıcıların aynı hesabı, birden fazla cihazda etkinleştirmesine olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellikle ilgili çalışma, başlangıçta birkaç ay önce keşfedildi, ancak bugün yeni bir rapora göre, geliştirme iyi ilerliyor. En son sürüm WhatsApp Beta v2.20.110 yeni özellikler hakkında birkaç ipucu içeriyor.

En iyi kameraya sahip telefon unvanı el değiştirdi!

Listenin zirvesinde şimdiye kadar Oppo Find X2 Pro yer alıyordu. Fakat şimdi başka bir telefon yer alıyor. En iyi kameraya sahip telefon hangisi?

İddia: Microsoft Konami’nin tüm oyunlarını alacak!

Microsoft, önümüzdeki zamanlarda, merakla beklenen yeni konsolu Xbox Series X‘i kullanıcılarına sunacak. Bunun yanı sıra teknoloji devi, yeni konsolu için başka girişimlerde de bulunuyor.

Huawei P40 serisinde ABD bağımlılığı sürüyor!

26 Mart tarihinde yani geçtiğimiz hafta tanıtımı gerçekleştirilen Huawei P40, P40 Pro ve P40 Pro Plus üst seviye bir donanıma ev sahipliği yaparken, maalesef Mate 30 serisi ile benzer şekilde Google uygulamaları olmadan kutudan çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.