DOLAR 32,3531
EURO 34,7877
ALTIN 2.393,27
BIST 10.258,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti

24.03.2020
A+
A-

Samsung büyük bir teknoloji devi. Akıllı telefonların yanında şirket, ekran paneli, işlemci ve kamera sensörü gibi birçok bileşen de üretiyor. Son gelen raporlara göre, ABD ve Hindistan’daki Samsung işlemci satışları teknoloji devinin yüzünü güldürdü.

Huawei için yeni bir tehdit: Çin

HuaweiGoogle ve Trump‘tan sonra şimdi de Çin pazarında Xiaomi ve Oppo ile baş etmeye çalışıyor. Şirketin, yeni yıla geçerken, Amerika tarafından kara listeye alınmasının geçen seneye göre daha büyük zarar yaşayacağı tahmin edilmişti.

Apple’dan satın alma sınırları için yeni karar

Geçtiğimiz hafta, Apple, Çin dışındaki mağazalarını kapatırken Corona virüsü, küresel olarak yayılmaya ve ülkeleri tecrit etmeye zorlamaya başladığında, iPhone ve iPad de dahil olmak üzere çeşitli ülkelerde ürünlerinde satın alma limiti belirledi. Şirket, satın alma sınırları için yeni kararı belli oldu.

WhatsApp bilgi arama özelliği ile güncelleniyor

Corona virüsü salgını ile dünyadaki birçok şehir tecrit altına alınıyor ve insanların virüsleri yayma riskini azaltmak için evde kalmaları tavsiye ediliyor. Bu süre zarfında, birçok insan çevrimiçi olarak birçok bilgi paylaşıyor. Bunların bazıları doğru, bazıları ise ne yazık ki yanlış. Yanlış bilgilerin önüne geçmek için WhatsApp bilgi arama özelliği üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Dünyanın en hafifi: ZTE Axon 11 5G tanıtıldı

TE Axon serisi telefonları ile yıllardır kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Axon 10 serisi ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran marka, ZTE Axon 11 5G ile kullanıcıların karşısına çıktı.

Redmi K30 Pro fiyatı tanıtımdan önce sızdırıldı

Redmi K30 Pro fiyatı, tanıtım düzenlenmeden önce ortaya çıktı. Daha önceden telefonun özellikleri, performans testi ve parçalarının ayrıldığı görseller ortaya çıkmıştı. Telefon, 24 Mart (yarın) tarihinde yapılan etkinlikle tanıtılacak.

Redmi Note 9S tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin alt markası Redmi, Note serisi akıllı telefonları ile ülkemizde ve dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarıyor. Redmi Note 9S ile markanın dikkat çekici telefonlarına bir yenisi daha eklendi.

Apple, yazılımla ilgili hatasını kabul etti!

AppleiPhone‘daki Kişisel Erişim Noktası özelliğiyle ilgili bir hatayı kabul etti. Konuyla ilgili olarak yakında bir düzeltme yapılabilir. Kişisel Erişim Noktası, kullanıcıların iPhone’larını, Wi-Fi erişim noktasına dönüştürmelerine ve diğer cihazları internete bağlamak için kullanmalarına olanak tanıyor. Peki, iOS Kişisel Erişim Noktası hatası neye sebep oluyor?

2021 Audi A3 Sedan için yeni gelişmeler var

Bu ayın başında piyasaya çıkan Audi A3 Sportback‘in ardından Audi sedan model 2021 Audi A3‘ü satışa sunmak için kolları sıvadı.

Hangisi daha iyi? Galaxy A50 vs Galaxy A51!

ShiftDelete.Net olarak videolarımıza Galaxy A50 vs Galaxy A51 videosu ile devam ediyoruz. Bu videoda Galaxy A50 özellikleri ve Galaxy A51 özellikleri neler yakından bakarken uygun fiyatı ile dikkat çeken modellerden hangisi kullanıcılara daha iyi bir deneyim vaat ediyor karar vermeye çalışıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.