DOLAR 32,2039
EURO 35,0603
ALTIN 2.471,45
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti

22.03.2020
A+
A-

Ünlü akıllı telefon üreticileri, satış rakamlarında geçen senenin çok gerisinde kaldı. Corona virüsü teknoloji dünyasını da sarsmaya devam ediyor.

Akıllı Telefon Satışları Düştü

Apple cihazını servise bırakanlar için kötü haber

Çin dışındaki ülkelerde mağazalarını kapatma kararı alan Apple, servise bırakılan cihazlara ne olacağı ile ilgili açıklama yaptı.

Apple Servis

Salgın ile ilgili yanlış bilgi paylaşımları devam ediyor

Bilgi kirliliğinin en çok olduğu platformlardan biri ise WhatsApp. Ancak yetkililer, bilgi kontrolü için bir yöntem bulduklarını ifade etti.

WhatsApp

2020 MacBook Air ve 2019 MacBook Pro karşılaştırıldı

Beğenilen seriye ait iki bilgisayarın özellikleri ve performansları karşılaştırıldı. Kıyaslamayı görmek için tıklayınız.

MacBook Air 2020 vs MacBook Pro

Microsoft Xbox teknik problemler yaşıyor

Ünlü canlı yayın oyun platformu, bazı bölümlerde kullanıcıların problem yaşamasına neden oldu. Problem düzeltiliyor mu?

Xbox Oyun Platformu

Google’dan corona virüsü atılımı

Google corona virüsü sitesi kullanıcıların erişimine açıldı. Salgınla ilgili güncel bilgileri ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Peki siteyle ilgili ayrıntılar neler?

Google Corona Bilgi Sitesi Açıldı

Nakit paralar hijyen açısından ne kadar zararlı?

Alışveriş yaparken de dikkatli olmamız gereken şu günlerde, nakit paraların ne kadar bakteri taşıdığını sizin için araştırdık. Cevabı haberdeki videomuzda.

Virüse Karşı Temazsız Ödeme

Corona virüsü takibi için yeni bir uygulama

Singapur, geliştirdiği TraceTogether uygulaması sayesinde, son zamanlarda virüs teşhisi konmuş, yada teşhis konulan birilerinin yanında bulunan kişilerle yakın zamanda karşılaşıp karşılaşmadığınızı gösteriyor. Uygulama nasıl çalışıyor?

TraceTogether

Twitter hesap onaylama sayısını arttırıyor

Yeni alınan bu karar ile birlikte, doğru bilgi paylaşımı için onaylanmış hesapların sayısı arttırılacak. 

Twitter

Turkcell de #EvdeKal diyor!

Salgın sürecinde insanların evden çıkmaması büyük önem taşıyor. Buna dikkat çekmek isteyen Turkcell de operatör adını değiştirdi.

Turkcell

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.