DOLAR 32,3668
EURO 34,7014
ALTIN 2.393,00
BIST 10.168,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

1.1 milyon kişiyle Fortnite YouTube rekoru kırdı!

27.03.2018
A+
A-

İspanya’nın en ünlü YouTuber’larından biri olan elrubius, geçtiğimiz hafta Fortnite için diğer YouTuber’ları bir araya toplayacağını söylemişti. 28 milyon takipçisi olan elrubius, bu dediğini dün akşam gerçekleştirdi ve inanılmaz bir rekor kırıldı.

Böyle inanılmaz bir izlenme, 28 milyon aboneli bir YouTuber için bile fazla diyebilirsiniz. Ama elrubius’un attığı tweet’e baktığımızda, yayıncının İspanya’daki neredeyse tüm YouTuber‘ları bir araya topladığını görebilirsiniz.

Aqui os dejo la lista. Si falta alguno perdonadme! Montar esto es mas lio de lo que pensaba xD Todavia quedan huecos asi que ya sabeis, spammead a quien veais que falte. Que os parece hacerlo este finde? Cada uno desde su PC stremeando su punto de vista molaria. pic.twitter.com/B3wdjc53cI

— elrubius (@Rubiu5) 20 Mart 2018

Eğlence için yapılan bu canlı yayını, anlık olarak 1.1 milyon kişi takip etti. Ninja’nın Twitch üzerindeki rekorunu ikiye katlayan canlı yayın, platform üzerinde video olarak gelmesinin ardından sadece 8 saat içinde 15 milyondan fazla izlendi. elrubius’un 3.5 saatlik canlı yayın tekrarını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

:: Sizce iki oyundan hangisi daha iyi?

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.