DOLAR 32,2235
EURO 35,0808
ALTIN 2.503,62
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

“007” Pierce Brosnan’ın cezası belli oldu

Bir dönem “James Bond” filmlerinde rol alan Pierce Brosnan, ABD’de bir milli parka izinsiz girmekle suçlandı. Ünlü aktörün cezası belli oldu.

15.03.2024
A+
A-

İngiliz ajan James Bond karakterini canlandıran beşinci aktör Pierce Brosnan, ABD’deki Yellowstone Milli Parkı’na izinsiz girmekle suçlandı. Geçtiğimiz kasım ayında parkı gezdiği esnada bir bölgeye izinsiz giren oyuncu suçlamaları reddetmişti.

70 yaşındaki oyuncu, milli parkın Mammoth Terraces adlı yasaklı bir bölgesinde yürüdü. Kaplıcaların bulunduğu bölge, oldukça tehlikeli olmasıyla biliniyor. Oyuncu bir film için değil, tamamen turistik amaçlı bir yürüyüşe çıkmıştı.

Yasaklı bölgede yürüyen İrlandalı oyuncu para cezasına çarptırıldı.

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

The Guardian’ın haberine göre, oyuncu 500 dolar para cezası ödeyecek ve Yellowstone Forever adlı hayır kuruluşuna 1000 dolar bağışlayacak.

Yellowstone’un yasaklı bölgesi her yıl milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor ve ziyaretçilere yanma tehlikesiyle karşılaşmamaları için belirlenen rotayı takip etmeli öneriliyor. Bölgeye izinsiz girenlere hapis cezası, ağır para cezaları ve park yasakları veriliyor.

1995 yılında Golden Eye filmiyle James Bond karakterini ilk kez canlandıran Pierce Brosnan son olarak 2002’de Die Another Day filminde rol aldı. Ardından Daniel Craig, ikonik rolü devraldı.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.