DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İstanbul’da Dörtlü Final Sahnesi: 2026 CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi İstanbul Etabı

İstanbul’da Dörtlü Final Sahnesi: 2026 CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi İstanbul Etabı – heyecan, mücadele ve şampiyonluk anları bu etkinlikte buluşuyor.

11.01.2026
A+
A-

Fenerbahçe Kulübü, CEV Zeren Group Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final’i iki yıl boyunca İstanbul’da düzenleyeceğini duyurdu. DÖRTLÜ FİNAL İKİ SENE BOYUNCA İSTANBUL’DAIfadesiyle yapılan açıklamaya göre organizasyon, Avrupa’nın en iyi dört takımını Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda bir araya getirecek. Şampiyonlar Ligi’nin bu sezonu için 2-3 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan karşılaşmalarda toplam dört maç oynanacak ve finalistler iki yarı final, bir üçüncülük maçı ve finalle belirlenecek.

Etkinliğin detayları ise Fenerbahçe Genel Sekreteri Orhan Demirel ile CEV Başkanı Roko Sikiric’in katılımıyla 13 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek basın toplantısında kamuoyuyla paylaşımlara açık olacak. FİNAL MAÇI GEÇEN SENE DE ÜLKER ARENA’DAYDI Bilgilere göre geçen sene Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen Dörtlü Final’de Türkiye’den VakıfBank ile İtalya’dan Numia Vero Volley, Savino Del Bene ve A. Carraro Imoco mücadele etmiş ve Imoco, Savino Del Bene’yi 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaşmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.