DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Beşiktaş Kampında Sakatlıklarda Sevindirici Haber: Jota Silva Dönüşü Sonrası Cengiz Ünder ve Mustafa Hekimoğlu da Takıma Katılıyor

Beşiktaş kampında sevindiren sakatlık haberi: Jota Silva sonrası Cengiz Ünder ve Mustafa Hekimoğlu da takıma katılıyor, heyecan artıyor.

11.01.2026
A+
A-

Trendyol Süper Lig arasını Antalya kampında değerlendiren Beşiktaş, üç oyuncusunun da dönüşüyle moral buldu. Jota Silva tamamen hazır olduğu bilgisini alırken, Cengiz Ünder ve Mustafa Hekimoğlu da kadroya katılarak teknik heyetin yüzünü güldürdü. Jota Silva, hazırlık maçında kaydettiği 1 gol ve 1 asistle formundaki yükselişi pekiştirdi ve kısa sürede tam kondisyon seviyesine ulaşmasının beklendiğini gösterdi.

İKİ OYUNCUNUN DÖNÜŞ TARİHLERİ NETleşİYOR Kamp çalışmaları tüm sürdürülürken, Cengiz Ünder ile Mustafa Hekimoğlu’nun da takıma dahil olması planlanan tarih netleşti. Her iki oyuncunun da 19 Ocak Pazartesi günü Kayserispor karşılaşmasında kadroda yer alması bekleniyor.

İLK MAÇ KAYSERİSPOR İLE Beşiktaş, ligin ikinci yarısına dair ilk sınavını 19 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da Kayserispor karşısında verecek. Maç için hazırlıklar sürüyor ve takımın sakatlıklardan arınmış olması büyük umut yaratıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.