DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Akşehir’de Nasreddin Hoca Şenliği ve Trap Atışı Yarışması Coşkusu

Akşehir’de Nasreddin Hoca Şenliği ve Trap Atışı Yarışmasıyla dolu dolu bir gün, eğlence ve geleneklerin buluştuğu coşkulu etkinliklere katılın!

14.07.2025
A+
A-

Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği’nin 66’ncı Yılında Spor ve Yarışma Heyecanı

Türkiye’nin kültürel mirasının önemli bir parçası olan ve mizahıyla, bilgeliğiyle ve Anadolu’nun geleneksel değerleriyle tanınan Nasreddin Hoca‘nın anıldığı 66’ncı Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu yılki en dikkat çekici organizasyonlardan biri, Trap Atışı Yarışması oldu ve spor tutkunlarının büyük ilgisini çekti.

Akşehir Belediyesi ile Akşehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği yarışmaya, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Nuri Bozoğlu, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Tolga Soylu, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Alanyurt Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlik, sıcak havaya rağmen katılımcıların ve izleyicilerin büyük ilgisiyle dolup taştı. 94 sporcu, heyecanın doruk noktasında mücadele ederek, yarışmanın önemli bir parçası oldular.

Yarışma Sonuçları ve Dereceye Girenler

Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. İbrahim Arslan birinci olurken, Kamil Selçik ikinci, Volkan Körlü ise üçüncü sırada yer aldı. Ayrıca, mansiyon ödüllerine Muharrem Altınkaynak, Mehmet Ata, Berke Mustafa Koç ve Anıl Türkoğlu layık görüldü.

Başkan Yardımcısından Spor ve Trap Atışına Destek

Yarışma sonrası konuşan Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Nuri Bozoğlu, şunları söyledi: “Bugün burada, yüksek sıcaklıklara rağmen sporun ve gençlerimizin gelişimi için büyük çaba gösteren tüm katılımcıları kutluyorum. Bu tür etkinliklerin sürdürülebilir olması ve trap atışına olan ilginin artması adına çalışmalarımız devam edecek.”

Yarışma, sporun birleştirici gücüyle, kültürel ve sportif değerlerin genç nesillere aktarılmasına büyük katkı sağladı. Akşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu organizasyon, geleneksel sporların ve gençlerin spora ilgisinin artmasına önemli bir zemin oluşturdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.