DOLAR 32,3804
EURO 34,6722
ALTIN 2.393,34
BIST 10.069,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

iPhone X, iPhone XS ve XS Max’i geçti

26.09.2018
A+
A-

Apple’ın yeni amiral gemileri çeşitli testler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugün Tom’s Guide tarafından yapılan testte, iPhone XS ve XS Max modellerinin batarya performansları detaylı olarak incelendi.

iPhone XS ön inceleme! (Video)

iPhone XS ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları tanıtıldı. iPhone XS ön inceleme videosuyla beraber, cihazın özelliklerine yakından bakıyoruz.

Yapılan test sırasında Android kanadından da oldukça iddialı modellerle karşı karşıya gelen yeni iPhone modelleri ayrıca bir önceki nesil iPhone X modeliyle de kıyaslandı.

Daha önceden yayınlanan raporlarda iPhone XS‘in iPhone X’a göre bataryasının 30 dakika daha fazla dayandığı gözlemlenirken, bu rakamın iPhone XS Max ile  90 dakikaya kadar çıktığını belirtmiştik.

Fakat Tom’s Guide tarafından yapılan detaylı testler sonucunda yeni iPhone modellerinin gerçek pil ömürlerinin daha önceki yayınlanan raporlardan oldukça farklı olduğunu görmekteyiz.

Yapılan testte iPhone X, iPhone XS ve XS Max modellerinin ekran parlaklığı yüzde 50 seviyesine getirildi. Daha sonrasında ise cihazların şarjı bitene kadar internette gezildi.

iPhone XS Max ön inceleme (Video)

iPhone Xs Max ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple’ın büyük ekranlı yeni iPhone modeli Xs Max’ı bu videoda değerlendiriyor ve donanım özelliklerine bakış atıyoruz.

Test sonucunda ise iPhone XS’in pil ömrünün 9 saat 41 dakika dakika olduğu gözlemlendi. XS modeli 10 saat 38 dakika dayanırken, iPhone X, diğer iki iPhone modelini de geride bırakarak testi 10 saat 49 dakika ile tamamladı.

Yayınlan verilerde de gördüğümüz gibi, iPhone XS ve XS Max modellerinin günlük kullanımda pil ömürlerinin, bir önceki nesil iPhone modelinin gerisinde kaldığını gözlemlemekteyiz.

Tom’s Guide verilerine göre, iPhone XS Max’in belirlenen ortalamanın üzerinde olduğu görülürken, XS modelinin ise ortalamanın altında kaldığını da belirmekte yarar var.

Ayrıca yapılan testte yeni iPhone modelleri Android tarafının güçlü amiral gemileri ile de batarya konusunda kıyaslandı. Aşağıdaki grafiklerde de göreceğiniz gibi, bu testin galibi ise 14 saat 31 dakika ile Huawei P20 Pro oldu.

iPhone XS ve XS Max

Huawei P20 Pro modelini sırasıyla Pixel 2 XL, Galaxy Note 9 ve OnePlus 6 ‘nın takip ettiğini de belirtelim. Peki, siz yayınlanan bu veriler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.