Seren Serengil: Köpekler Öncelikli, Mal Varlığını Tohma’ya Bırakma Noktasında Net Konuştu
Seren Serengil, köpekler öncelikli diyen net konuşuyor; mal varlığını tohma’ya bırakma konusundaki duruşunu açıkça ifade ediyor.
Ünlü sunucu Seren Serengil, Ayşe Arman’ın Sahici programında özel hayatını ve mirasına dair samimi açıklamalarda bulundu. Mustafa Rahman Tohma ile ilişkileri sürerken, beraber uyudukları odalarla ilgili şaşırtan bir detayı paylaştı. Serengil, “Ayrı odalarda uyuyoruz; yatakta şu an 6 köpeğim var ve artık önceliğim köpekler” dedi. Köpeklerinin birbiriyle uyum sorunları yaşaması nedeniyle onları iki gruba ayırdıklarını belirtti.
Programda vasiyet konusunu da ele alan Serengil, mirasını sevgilisi Mustafa Rahman Tohma’ya bırakma niyetinde olduğunu açıkladı. Çocuğu olmadığını hatırlatan ünlü isim, köpeklerine baktığı sürece tüm mal varlığının ve mirasının Tohma’ya ait olacağını ifade etti. “Bunu yaparsam şunu verir gibi bir koşul yok; sana bu mirası bırakırsam unutma diyen bir durum benim için” sözleriyle yaklaşımını netleştirdi.
Tüm varlığımı ve mirasımı Tohma’ya bağışlıyorum diyerek, yalnızca sevgilisini değil üvey kardeşlerini de düşünmesini vurguladı. Ünlü sunucu, mal varlığından üvey kardeşlerine de pay ayırmayı hedeflediğini belirtti.