DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kızılcık Şerbeti’nde Yeni Yazım: Pembe, Nursema ve Mustafa Geri Döndü

Kızılcık Şerbeti’nde yeni yazım: Pembe, Nursema ve Mustafa’nın geri dönüşüyle heyecan dolu dizi gelişmeleri.

14.10.2026
A+
A-

Kanalın sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde senaryo değişikliğinin ilk etkileri şimdi ekrana yansıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün ardından görevi devralan dört kişilik ekibin kaleme aldığı 143. bölümün fragmanı, 12 Ekim akşamı izleyiciyle buluştu.

Kızılcık Şerbeti'nde Yeni Yazım: Pembe, Nursema ve Mustafa Geri Döndü

Bir süredir görünmeyen karakterler arasında yer alan Pembe, Nursema ve Mustafa’nın yeniden gündeme gelmesi hayranlardan olumlu tepkiler aldı. Pembe’nin yaşadığı ev ve geçmişte yaşanan olaylar, fragmanda adeta geri planda olmayan anlar olarak öne çıktı.

Fragmanda karakterlerin geçmişle yüzleşmesi ve hatıralarıyla hesaplaşması dikkat çekti. Sibel Taşçıoğlu’nun canlandırdığı Pembe, Ceren Karakoç’un canlandırdığı Nursema ve Emrah Altıntoprak’ın canlandırdığı Mustafa’nın geri dönüşü, sosyal medyada da yoğun yorumlara yol açtı.

İzleyicinin beğenisini toplayan dönüş fragman, uzun bir aradan sonra karakterlerin dinamiklerinde yaşanan değişimi vurguluyor ve dizinin heyecanını yeniden alevlendiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.