Göksel: Sahne Öncesi Esprilerimin Arkasını Aydınlattım
Göksel’in sahne öncesi esprileriyle perde arkasını aydınlatan sohbet: komik anlar, sahne hazırlıkları ve ilham veren anılar.
Ünlü şarkıcı Göksel, Zorlu PSM konseri öncesinde basın mensuplarına verdiği cevaplarda, daha önce yaptığı esprinin perde arkasını anlattı. Erkeklerle ilgili sözlerimin ciddiye alınmaması gerektiğini vurgulayan sanatçı, mide bulantısı yaşadığı anların baskın bir duygu olarak ortaya çıktığını söyledi.
Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Göksel, daha önce sahneye çıkmadan önce dile getirdiği ve üzerinde çok konuşulan ifadesinin bir mesaj niteliğinde olmadığını belirtti: “Midem bulandığında ya kraker yiyeceksin ya şarkı söyleyeceksin, bir de erkeklerden uzak duracaksın” sözleri, o anlık bir espriden ibaretti açıklamasını yineledi.
Basın toplantısında ‘Erkeklerden uzak durmayı düşünmüyorum’ sözleri ise kesinlikle karar olarak algılanmaması gerektiğini belirten Göksel, olayın sahne öncesi kısa bir gerilimden kaynaklandığını ifade etti: “O gün gerçekten midem bulanıyordu ve bu sayede bazı sözler çıktı.”
Bu haber, Haberler.com tarafından 3 farklı kaynaktan derlenerek yayımlandı.