DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sezen Taş’ın Anneler Günü Mesajı: Kalplerde Bütünleşen Sevgi ve Acı

Sezen Taş’ın Anneler Günü mesajında sevgi ve acının iç içe geçtiği güçlü bir bağ; kalplerin birleştiği duygusal bir an.

09.10.2026
A+
A-

Şarkıcı Atilla Taş’ın kızı Sezen Taş, trajik bir kazada hayatını kaybetmesinin ardından annesiyle olan iletişimini yeniden gündeme taşıyan bir paylaşımla dikkat çekti. Yaşanan acının gölgesinde annesiyle arasında kurduğu bağı vurgulayan satırlar, ailesinin birbirine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ünlü kişinin paylaşımlarından birinde, annesi kızına olan sevgisini şu sözlerle ifade etmiş: Sen Rabbimin bana gönderdiği en büyük hediyesin şeklinde başlayan mesaj, Sezen Taş’ın hayatın zorluklarına rağmen aralarında mesafe olsa da birbirlerine olan bağlarını hatırlatıyor.

Aramızda mesafeler olsa da kalbimiz bir atıyor cümlesi, Sezen Taş’ın annesinin geçmişteki paylaşımına yanıt olarak kayıtlara geçti. Genç kadının, annesine karşı yazdığı mesajlarda da “Canım annem, çok teşekkür ederim. Aramızda mesafeler olsa da kalbimiz bir atıyor. İyi ki annemsin. Seni çok ama çok seviyorum. Sen benim her şeyimsin.” ifadeleri öne çıktı ve bu sözler, ailenin yaşadığı dayanışmayı bir kez daha özetledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.