Naomi Campbell’in Paris Moda Haftası İçin Bisikletli Ulaşım Hareketi
Naomi Campbell’in Paris Moda Haftası için bisikletli ulaşımı ön plana çıkaran akıcı bir hareket hikayesi ve sürdürülebilir stil vurgusu.
Birkaç defile arasındaki kısa süreli değerlendirme için Paris sokaklarında hareket eden Naomi Campbell, trafikte zaman kaybetmeyi göze alamayınca şehirdeki paylaşımlı bisikleti tercih etti. Bisiklete binmeden önce temizliğe özen gösterdi; mavi lateks eldivenlerini giyen ünlü modeller, temas edilecek bölgeleri steril hale getirdikten sonra yoluna çıktı. Kameralara konuşan Campbell, Paris’te defileler arasında mekik dokumak zorunda olduğunu belirtti ve ellerinde eldiven olmadan sürüşün mümkün olmadığını ifade etti.
> Yıllar sonra yeniden bisiklete binen Campbell, bakımına özen gösterği birinin eşlik ettiği kısa bir yolculuk geçirdi. Koruması da bu anlarda ona eşlik eden ek bir bisikletle yanındaydı. Temizlik konusundaki hassasiyetini geçmişte de dile getirmişti; uçuşlar sırasında dezenfektan kullanımı ve eldiven tercihiyle dikkat çekmiş olan ünlü model, önceki uçuşlarında koltuk, emniyet kemeri ve ekran gibi temas ettiği her noktayı temizlediği görüntülerle de konuşulmuştu. Bu haber 7. sitede yer almış; kaynağı Haberler.com olarak belirtilmişti.