Bodrum’da Doğum Günleriyle Dolu Renkli Gece: Dostlar Bir Arada
Bodrum’da renkli doğum günü gecesi: Dostlarla birlikte unutulmaz anlar, deniz esintisi ve kutlama dolu anlar bu özel geceye konuk oluyor.
Bir cesur planla Bodrum’da bir araya gelen sosyetenin önde gelen isimleri, özel bir davette omuz omuza eğlendi. Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel, Melis Tok ve Işık Tekışık, aynı gün doğan arkadaşlarıyla unutulmaz bir kutlama yaşandı.
Ailelerinin ve yakın dostlarının da katıldığı gecede, dört doğum gününe özel olarak hazırlanan dört ayrı pasta üzerinde yanıp sönen mumlar, yeni yaşlarını kutlayanların yüzünde tebessüm yarattı. Başak burcu olan kutlayanlar, bu özel anı dostlarıyla paylaşmanın sevincini doyasıya yaşadı.
Partiye katılanlar arasında Arzu Sabancı’nın kızları Tuğana Sabancı Kaya, Melisa Sabancı Kanatlı ve Zeynep Çelikoğlu’nun yanı sıra Çiğdem Yüksel, Melis Ağazat, Mehtap Ferah ve Güneş Sertkaya da yer aldı. Sohbetler ve kahkahalar gecenin akışını belirlerken, ortam adeta samimi bir buluşmaya dönüştü.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Arzu Sabancı ve Aslı Gümüşel birlikte mumlarını üfledi ve dansla kutlamayı sürdürdü. Dört doğum gününün aynı gece Bodrum’da kutlanması, dostların birlik içinde geçirdiği neşeli ve eğlenceli anlarla hatırlandı.
Kaynak: Haberler.com