Ahbaplar Suç Örgütü Soruşturmasında İfade Çağrıları Devam Ediyor
Ahbaplar Suç Örgütü soruşturması kapsamında ifade çağrıları sürüyor; gelişmeleri takip edin, hukuki süreçler ve yeni bilgiler için haberleri izleyin.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yürütülen soruşturma kapsamında, gazeteci Uğur Dündar, sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, oyuncu Elçin Sangu ile rock müzik sanatçıları Hayko Cepkin’in ifadeye çağrıldığı bilgisi elde edildi. Bilgilendirme amacıyla geldik sözleriyle dikkat çeken süreçte, soruşturmanın ilerleyişi sürüyor.
Mahsun Kırmızıgül de ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Kırmızıgül, “ifade etmek için gelmedik, bilgilendirme amacıyla geldik” diye ifade etti. Kaynaklar İhlas Haber Ajansı ve Haberler.com olarak belirtildi.