DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Güldüren Anaokulu Yıl Sonu Sergisi ve Gösterisi Coşkusu

Güldüren Anaokulu’nun yıl sonu sergisi ve gösterisiyle minikler, neşeli sahneler ve unutulmaz coşku dolu anlar yaşatıyor.

19.06.2026
A+
A-

Güldüren İlkokulu ana sınıfı öğrencilerinin yıl sonu sergisi ve gösterisi büyük ilgiyle takip edildi. Etkinlikte, öğrenciler bir yıl boyunca gösterdikleri merak ve emekle hazırladıkları çalışmalarını izleyicilere sundu.İhlas Haber Ajansı’nın aktardığına göre, minik öğrenciler sahnede “Hepimiz Bir Olunca” adlı müzikli ront gösterisini sergiledi. Ayrıca çevre bilincini sanatla birleştiren geri dönüşüm defilesi ve “Kara Sevda” temasını taşıyan müzikli gösteri izleyenlerden büyük beğeni topladı.
İlkokul öğretmeni Ağdacı’nın da belirtildiği gibi, öğrencilerin kendi tasarımlarını içerdiği defileler ve “Benim Terzim Öğretmenim” projesiyle ortaya konan yaratıcı çalışmalar programın en çok konuşulan bölümleri arasındaydı.

Etkinliğin sonunda, yıl boyunca üretilen el emeği eserlerden oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Çocukların hayal dünyasını ve emeğini yansıtan renkli görseller, katılımcılar tarafından takdirle izlendi. Kaynaklar arasında Haberler.com ve İhlas Haber Ajansı yer alıyor ve serginin, öğrencilerin çalışmalarıyla dolu bir yılın kapanışını simgelediği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.