DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Antalya’da 19 Mayıs Coşkusu: Fener Alayıyla Milli Bayram Kutlaması

Antalya’da 19 Mayıs coşkusu: Fener alayıyla milli bayram kutlaması, renkli kortejler ve halkın hep birlikte yürüyüşüyle unutulmaz bir gün.

20.05.2026
A+
A-

Antalya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen fener alayıyla doruk noktasına ulaştı. Kent halkı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkışının yıldönümünü ve milli mücadelenin başlangıcını anarak, yürüyüşe büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğin organizatörü Büyükşehir Belediyesi, kutlamalara öncülük etti ve geleneksel fener alayı ile vatandaşlara görsel ve duygusal bir deneyim sundu. Fenerler ve müzik eşliğinde ilerleyen kortej, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı unutulmaz kıldı. Toplumun çok çeşitli kesimlerinden insan, gençlik ve spor sevgisini bir kez daha dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.