Burdur’da Müzik Şöleni: Öğrencilerin Coşkusu ve Profesyonel Sunum
Burdur’da müzik şöleni: öğrencilerin coşkusu, profesyonel sunumlar ve unutulmaz anlar.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinlik, Vali Yardımcısı Mehmet Türk ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç ve çeşitli siyasi-parti temsilcileri, STK’lar ile öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoğun ilgisiyle başladı.
15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri, müzik öğretmeni Ümran Yamacı’nın koordinesinde sahneye hazırladıkları programı piyano solo ile açtı. Ardından öğrencilerden oluşan bir orkestra ile gelen türküler ve şarkılar salonu neşeyle doldurdu.
Konserin sonunda ise Ümran Yamacı ve Burdurlu TRT kabak kemane sanatçısı Uğur Önür, performanslarını sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Etkinliğin ardından Vali Yardımcısı Mehmet Türk ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, her iki sanatçıya da plaket takdim etti.