Merve Boluğur’un Konserdeki Sessiz Tavrı ve Kitap Tutkusu
Merve Boluğur’un konserdeki sessiz tavrı ve kitap tutkusu: sahne ışıkları altında zarafeti, edebiyatla olan bağıyla dikkat çekiyor.
Kısa bir süre önce sıkça gündemde olan Merve Boluğur, Edis’in konserini takip edenler arasındaydı. Ünlü oyuncu, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
“Kitap okuyorum” ifadesini öne çıkaran Boluğur, ekranlara dönüşünün ne zaman olacağına dair soruları pek cevaplamadı. Cümlelerini kendi iç dünyasına dönük bir yaşam sürdüğünü belirterek şu sözlerle sürdürdü: “Şu anda üç nokta… Hayırlısı olsun. Zevk aldığım şeyleri zaten yapıyorum. Takip ettiğim diziler yok. Kitap okuyorum, müzik dinliyorum.”

Oyunculukla ilgili düşüncelerini paylaşı olan Boluğur, “Her mesleğin kendi zorlukları vardır; ancak oyunculuk, hayatınızın büyük bir kısmını kapsıyor. Sabahın köründe gidip sabaha kadar çalışmak… Kendinizden bazı şeyleri feda etmek durumunda kalıyorsunuz.” sözleriyle mesleğin zorluklarına vurgu yaptı.
Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi