İmam Hatip Okulları Konseriyle Öğrenciler Birlikte Şarkı Büyüsünü Yaşattı
İmam Hatip Okulları konserinde öğrenciler birlikte şarkı büyüsünü yaşattı, duygulu anlar ve birliğin melodisiyle unutulmaz bir etkinlik!
İstanbul il Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyük Çamlıca Camii 1071 Kongre Merkezi’nde 13 İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nden toplam 284 öğrencinin katılımıyla özel bir konser düzenledi. Katılımcılar arasında İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ile müdürler, öğrenciler ve veliler yer aldı.
Koro performansları iki ayrı oturum halinde gerçekleştirildi. Kız korosu, Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müzik Öğretmeni Özlem Leyla Erten ile Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Musiki alan öğretmeni Adem Kılıç’ın yönetiminde sahne aldı.
Köprü kuran programlar kapsamında Kız Öğrenci Korosuna katılan okullar şöyle sıralandı: Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İstanbul Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Osman Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sancaktepe Abdurrahmangazi İmam Hatip Ortaokulu, Ümit Meriç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Osmangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Beykoz Boğaziçi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu.
Erkek Öğrenci Korosuna dair katılan okullar ise şu şekilde belirlendi: İTO Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yücel Çelikbilek İmam Hatip Ortaokulu, Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi, M. Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu ve Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu.
Kaynak olarak Ensonhaber Haber Merkezi gösterildi. Detaylar Ensonhaber tarafından aktarıldı.