DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

GAGİAD Başkanı Yunus Kara’dan 23 Nisan Mesajı: Gençlik ve Demokrasiye İnançla Sarılıyoruz

GAGİAD Başkanı Yunus Kara’dan 23 Nisan mesajı: Gençlik ve demokrasiye inançla sarılıyoruz. Türkiye’nin geleceğine umut ve güven veren sözler.

22.04.2026
A+
A-

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği bu özel gün, büyük bir coşku ve gururla kutlanıyor.

Kara, 23 Nisan’ın yalnızca çocuklarımızın bayramı olmadığını vurguluyor: bu gün, millet iradesi, bağımsızlık ve demokrasinin en belirgin simgesidir. GAGİAD olarak gençlerin enerjisi ve üretkenliği ile yarının liderleri olma yolundaki azimlerini gönülden desteklediklerini belirtiyor. Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı kalarak ülkenin kalkınmasına katkı sunmayı kararlılıkla sürdürdüklerini ifade ediyor.

Gençlere girişimcilik ruhu aşılamak ve onları ekonomik ve sosyal hayatta daha güçlü bireyler olarak yetiştirmek en önemli hedeflerinden biri olduğuna dikkat çekiyor. “Güçlü yarınlar, bugünün bilinçli, donanımlı ve vizyon sahibi gençleriyle inşa edilir” diyerek, gençlerin potansiyeline olan inancını yineliyor.

İsaç milli değerler ve ülkenin kalkınmasına olan bağlılığıyla Atatürk’ü saygı, rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna can veren tüm şehitlere için Allah’tan rahmet diliyor. Ayrıca milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerle kutluyor. Üzücü olayların bir daha yaşanmaması temennisini dile getirirken, Şanlıurfa ile Kahramanmaraş’taki trajedinin bir daha tekrarlanmaması için temkinli ve barışçıl bir gelecek arzusunu paylaşıyor.

Kaynaklar: İhlas Haber Ajansı, Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.