Mezun Olduğu Okulda Yazar Erdoğan Car’dan Öğrencilerle Samimi Ziyaret
Mezun olan yazar Erdoğan Car, okulunda öğrencilerle samimi buluşmada ilham veren sohbetler paylaştı; başarı ve gelecek için motivasyon dolu bir ziyaret.
Sinop’un Boyabat ilçesinde bulunan Dumlupınar İlkokulu’nda gerçekleşen buluşmada yazar Erdoğan Car, öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında sınıfları gezerek gençlerle sohbet eden Car, onlara kitaplarını imzalayarak hediye etti.
Etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, 1975 yılında mezun olduğu bu okulun öğrencileriyle bir arada olmanın kendisi için anlamlı olduğunu vurguladı. Mezuniyetinin hatırasını gençlere yaşatmak adına basılı haldeki 12 kitabını imzalı olarak dağıtan Car, çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hatırlatacak sevgisini de paylaştı. Ayrıca Atatürk resmi baskılı bayraklar vererek bayram coşkusunu paylaştırdığını söyledi.
Kaynaklar: AA / Mahmut Coşkun; Haberler.com