Uraz Kaygılaroğlu Barcelona’da Kahvaltıcı Açtı: Türk Lezzetleriyle İspanyol Dokunuşu
Barcelona’da kahvaltıcı açan Uraz Kaygılaroğlu, Türk lezzetleriyle İspanyol dokunuşunu bir araya getiriyor. Tadını keşfedin!
Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, son projelerinin ötesinde gündeme şimdi Barcelona’daki yeni girişimiyle damgasını vurdu. İspanya’nın başkentine taşınan bu yenilikçi mekan, kahvaltı kültürünü Türk mutfağının zengin tatlarıyla buluşturuyor.
İspanyol kahvaltı alışkanlıklarına yön veren menüde, klasik ekmek üstü seçenekler artık Türk lezzetlerinden ilham alıyor. “Bacon yerine sucuk kullanıyoruz” diyen Kaygılaroğlu, misafirlerine farklı ve özgün bir deneyim sunduklarını belirtiyor. En çok talep gören tatlar arasına ise çılbır henüz girmiş durumda ve revaçta olanlar arasına adını yazdırdı.
Fatih Altaylı ile yayınlanan programda, bu girişimin nasıl şekillendiğini paylaşan oyuncu, tek başına hareket etmediğini; alanında yetenekli arkadaşlarıyla birlikte çalışmaya başladıklarını vurguladı. Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi