Açelya Akkoyun: ‘Oynama Bizim Asıl Derdimizdi’ Sözüyle Gündeme Dönüş
Açelya Akkoyun’un “Oynama Bizim Asıl Derdimizdi” sözleriyle gündeme dönüşünü mercek altına alan kapsamlı analiz ve yorumlar.
Ünlü oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun, katıldığı bir programda şaşırtan açıklamalarda bulundu. Uzun süre ekranlardan uzak kalan 53 yaşındaki sanatçı, samimi itiraflarıyla yeniden dikkatleri üzerine çekti. Sözleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.
Oyunculuğu ve ünlü olmayı aynı kefeye koymuyoruz diyen Akkoyun, “Oyunculuğu ünle karıştırıyorlar. Her oyuncu ünlü olacak diye bir şey yok. Oyunculukta ünlü olmak gibi bir derdimiz yoktu bizim, oynamakla derdimiz vardı.” ifadelerini vurguladı. Bu açıklama, uzun yıllar boyunca ekranda olmayı hayal edenler için dikkat çekici bir mesaj olarak öne çıktı.

Akkoyun, geçmişte Böyle mi Olacaktı, Mahallenin Muhtarları, Saklı Yüzler, Aşk Her Yaşta ve Keşke Hiç Büyümeseydik gibi projelerde rol almıştı. Söyleşiyi Ensonhaber Haber Merkezi kaynak göstererek paylaştılar.