Buse Terim: Dağlarda Geçen Zamanlar ve Yeni Mart Mesajı
Buse Terim’in dağlarda geçirdiği anları ve yeni Mart mesajını akıcı bir dille keşfedin.
Ünlü teknik adam Fatih Terim ile olan ilişkisini tek celsede sonlandıran Volkan Bahçekapılı’nın kızı Buse Terim, kısa süre önce yeni bir ilişkiye adım attığını açıkladı. Bu fallarında mutlu anlarını sık sık paylaşan Terim, son paylaşımlarında da dikkatleri üzerine çekiyor.
Geçirdiği zorlu annelik süreçlerini samimi sözlerle aktaran Buse Terim, sosyal medya üzerinden paylaştığı son mesajında bu dönemi şöyle özetledi: DAĞLARDA GEÇTİ sözüyle vurguladığı zorlu geçen günleri hatırlattı. Ardından “Bir ay daha bitti, Şubat da geride kaldı. Yine bir ayın yarısını dağlarda geçirmişiz. Mart da belli ki böyle geçecek.” diyerek geleceğe dair umutlarını paylaştı.
Takipçileriyle paylaştığı bir diğer ifadede ise “CİDDİ SINAVLAR VERDİM” mesajını öne çıkaran Terim, “Kolay bir ay olmadı. Annelik anlamında gerçekten zorlu sınavlar verdim; mental olarak yoruldum ama içimdeki güçle ilerliyorum. Hoşgeldin Mart” sözleriyle zor günlere rağmen kararlı duruşunu gösterdi.

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi