DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kayseri Emniyet Müdürü, Şehit Birol İli’nin Oğlunu Okulunun İlk Gününde Makam Arabasıyla Karşıladı

Kayseri Emniyet Müdürü, Şehit Birol İli’nin oğlu için okulun ilk gününde makam arabasıyla karşılamayı sürdürüyor. İçten güvenli başlangıç.

02.02.2026
A+
A-

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, şehit polis memuru Birol İli’nin oğlu Metehan’ı 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin ilk gününde makam aracının konvoyuyla okula bıraktı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2022 yılında şehit olan Birol İli’nin oğlu Metehan’ı evinden alıp aracına bindiren Aydın, öğrenciye eşlik eden polis araçlarının da bulunduğu konvoyla eğitim gördüğü okula götürdü. Metehan, güvenlik ekiplerinin de eşlik ettiği bir uğurlama ile sınıfına kadar getirildi.

Aydın, Metehan’ın sınıfında öğretmenlerle görüştü ve bu özel anı paylaşırken, açıklamada şöyle denildi: “Metehan’ımızın ve tüm öğrencilerimizin yeni eğitim dönemini kutluyoruz. Şehit Birol İli başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi ise minnetle hatırlıyoruz. Büyük Emniyet ailesi olarak emanetlerimizin yanındayız.”

Kaynaklar: AA / Murat Asil – Kültür Sanat; Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.