Juventus-Galatasaray Eşleşmesi Sonrası Chiellini’den Hatırlatma: Osimhen ve 2013 İstanbul Maçı
Juventus-Galatasaray sonrası Chiellini hatırlattı: Osimhen ve 2013 İstanbul maçının izleri.
UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında son 16 turu öncesinde Juventus ile Galatasaray bir eşleşme oldu. Eşleşmenin ardından kurayı gerçekleştiren yönetici Giorgio Chiellini, süreci ve geçmişi hatırlatan ifadeler kullandı.
Juventus yönetimi için özel olan bu karşılaşmada Chiellini, geçmişe dair çarpıcı bir bağlantı kurdu ve aklına hemen Osimhen ile 2013 İstanbul maçının geldiğini söyledi. İstanbul’daki anıyı silmek için bu karşılaşmanın kendileri için iyi bir fırsat olduğuna vurgu yaptı.
Chiellini’nin bu sözleri, Galatasaray’ın İstanbul’da aldığı sonuçlar ve o dönemdeki maçın hafızalarda bıraktığı etkiyle ilişkilendirildi. Osimhen vurgusu ise Galatasaray’ın hücum gücüne duyulan saygıyı öne çıkarmak için kullanıldı.
İlk karşılaşma İstanbul’da, rövanş Torino’da şeklinde planlanan eşleşmede maçlar 17-18 ve 24-25 Şubat tarihlerinde oynanacak. Kazanan taraf UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turuna adını yazdıracak.