DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

PSG’de Jese Rodriguez’in Anlatımı: Başkanın Tavrı ve Ayrılık Süreci

PSG’de Jese Rodriguez’in Anlatımı: Başkanın Tavrı ve Ayrılık Süreci hakkında özgün bir bakış. Detaylar ve süreç incelemesiyle derinlemesine analiz.

24.01.2026
A+
A-

Eski Paris Saint-Germain oyuncusu Jese Rodriguez, Fransız kulübünde yaşadıklarını yeniden anlatırken dikkat çeken iddialarda bulundu. İspanyol oyuncu, yönetimle yaşadığı sorunlara ve takımdan ayrılma sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PSG Başkanıya Karşı Ters Dönüşler
PSG takımında bulunduğu dönemde başkanın kendisine karşı tutumundan rahatsızlık duyduğunu ifade eden Jese, “PSG Başkanı bana çok kötü davrandı. Karımdan daha çok hoşlanıyor gibiydi, ona daha ilgiliydi” sözleriyle konuyu özetledi.

Kişisel Sağlık Sorunları ve Başlangıç
Kariyerine iyi bir başlangıç yaptığını söyleyen eski futbolcu, ilk maçta asistle katkı sağladığını belirtti. Ancak apandisit nedeniyle iki aylık tedavi sürecinin gelgitler yarattığını dile getirdi.

Kış Aylarında Ayrılık Kararı
Tedavi süreci sonrasında kulübün kendisine yaklaşımının değiştiğini gördüğünü belirten Jese, “Kış geldiğinde gitmem gerektiği söylendi. Kötü muamele gördüm” ifadelerini kullandı ve PSG macerasının istediği gibi sonuçlanmadığını vurguladı.

Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.