Galatasaray’ın Singo Kararı: 30 Milyon Euro Gelirse Sattırabilir
Galatasaray’ın Singo kararı: 30 milyon Euro’yu görürse satabilir mi? Transferdeki son gelişmeleri ve etkileri hızlı analizle okurun karşısına çıkarıyor.
Galatasaray, yaz transfer dönemi öncesinde Monaco’dan 30 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Wilfried Singo konusunda köklü bir düşünce değişikliğine gitti. Oyuncunun beklenen performansı bir türlü gelmeyince yönetim, sakatlık sorunlarına da değinerek satışı gündemine aldı.
Görüştüğüm takımın karşılıklı memnuniyeti şart Şenol Güneş veya Okan Buruk’un yönetimde olduğu bu süreçte, iyi bir teklifle iletişim kurulduğunda Singo’nun takımda kalmasına dair düşünceler değişebiliyor. Ancak şu an için satış için net bir karar alındı: 30 milyon euro’luk teklif gelirse ayrılık kesinleşecek.
İsmi sıkça Avrupa liglerinden gelen Inter ve birkaç Premier League ekibiyle anılan Singo için transfer planı da netleşti. İKİ OYUNCU KATILACAK Önümüzdeki transfer döneminde sağ bek hattını güçlendirmek adına iki isimle çalışmalar sürüyor; biri yerli olmak üzere toplamda iki oyuncunun kadroya dahil edilmesi hedefleniyor.
SEZON PERFORMANSI Bu sezon 10 maça çıkan Singo, 583 dakika sahada kalırken bir asistlik katkı sağladı. Bu veriler, kulübün transfer kararlarında önemli bir rol oynuyor.