DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Mauro Icardi’nin Gol Sevinci ve Tolga Ovalı Davası: 500 Bin Liralık Taleple İtiraz Rüzgârı

Mauro Icardi’nin gol sevinci ve Tolga Ovalı davasında 500 bin liralık itiraz rüzgarı: iddialar ve süreç hakkında özet bilgiler.

13.01.2026
A+
A-

Milan veya Serie A konuşmalarının ötesinde, Galatasaray’ın Manchester United karşısında 3-2 kazandığı maçta Mauro Icardi’nin attığı gol sonrasında sergilediği sevinç, tartışmaları tekrar alevlendirdi. Fotografların sahibi Tolga Ovalı, bu özel anın fotoğrafının izinsiz kullanılarak, tişört, anahtar ve kart ürünlerinde yer aldığını iddia etti ve kendisine maddi zarar oluştuğunu savundu.

Davaya ilişkin önemli iddia olarak Ovalı, Galatasaray Kulübü aleyhine 500 bin lira tazminat talebinde bulundu. Dilekçesini İstanbul Fikri Sınai Hukuk Mahkemesi’ne sunan oyuncunun avukatları, mahkemenin yakın gelecekte görüleceğini belirtti.

İşte o anın kaydı olarak gösterilen görüntülerde Icardi’nin gol sevinci ve ardından ortaya çıkan tartışmanın merkezi ise henüz netleşmiş durumda. Fotoğrafçı Tolga Ovalı, bu anın kendisine ait olan karelerin izinsiz kullanımı nedeniyle hukuki süreç başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.