DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Manchester United, Burnley’yle 2-2’lik Geri Dönüşte Berabere Kaldı: Sesko’nun Şovuyla Skor Değişti

Manchester United, Burnley ile 2-2’lik geri dönüşünde berabere kaldı; Sesko’nun şovu skoru değiştirdi ve maç nefes kesici anlara sahne oldu.

08.01.2026
A+
A-

İngiltere Premier Ligi’nde 21. hafta karşılaşmasında Manchester United, Burnley deplasmanında ilk yarıyı geride kapattıktan sonra sahadan 2-2’lik sonuçla ayrıldı. Turf Moor’da konuk ekip ikinci yarıda öne geçse de Burnley’nin hızlı geri dönüşüyle maçın dengesi bozulmadı.

İlk gol kendi kalemize geldi 13. dakikada Burnley, Ayden Heaven’ın talihsiz bir kendi kalesine vuruşuyla öne geçti. Ev sahibi ekip baskısını sürdürürken, konuk United’ın ilk yarıdaki etkili atakları sonuç doğurmadı.

İkinci yarıda Benjamin Sesko, 50. ve 60. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-1’e getirerek Manchester United’ı yeniden sahaya renk kattı. Ancak Burnley, 66. dakikada Jaidon Anthony’nin golüyle tekrar dengeyi kurdu ve ilerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca mücadele 2-2 sonuçlandı.

Puan tablosu ve gelecek maçlar Bu sonuçla Burnley puanını 13’e yükseltti; Manchester United ise 32 puanda kaldı. Kırmızı Şeytanlar, ligde üst üste üçüncü beraberliğini elde ederken, haftaya Manchester City ile derbi maçına konuk olan City’yi ağırlayacak. Burnley ise 12 maçtır kazanamamanın ardından Liverpool deplasmanına çıkacak.

FLETCHE YÖNETİMİNDE SAHADA Ruben Amorim ile yollarını ayıran Manchester United, bu maçta U18’den Darren Fletcher yönetimindeki geçici bir kadroyla sahaya çıktı. Takımın kısa vadede Ole Gunnar Solskjaer’i kalıcı teknik direktör olarak görme ihtimali kulislerde konuşuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.