Galatasaray, Ederson İçin Resmi Gorusmelere Başladı: Manchester United da Devrede
Galatasaray, Ederson için resmi görüşmelere başladı; Manchester United da devrede. Güncel transfer gelişmeleri için tıklayın.
Galatasaray, ara transfer döneminin en çok konuşulan konularından birinde adını finale taşıyan adımları attı. Sarı-kırmızılılar, Atalanta forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Ederson için resmi temaslara başladı ve oyuncunun durumu hakkında daha detaylı bilgi istedi.
Manchester United ile de süren temaslar gündemdeki transfer yarışının kızışacağını gösteriyor. Her iki kulübün de Ederson’ı kadrosuna katma ihtimalleri üzerine nabızlar tutuluyor.
40 milyon euro civarında bir bonservis bedeliye olabileceği yönündeki iddialar daha önce basına yansımıştı. Atalanta’nın oyuncu için bu rakama karşılık bir talepte bulunduğu belirtiliyor.
Bu sezon Atalanta formasıyla 19 resmi maçta görev yapan Ederson, toplam 1423 dakika sahada kaldı ve 1 gol ile 1 asist kaydetti. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun şu anki performansı da transferin gidişatını etkileyen önemli bir etken olarak gösteriliyor.